Lunch recipe!


週末のランチメニューに!

『鶏の手羽先と発芽大豆の煮込み カレー風味』


材料
手羽先、玉ネギ、マッシュルーム、発芽大豆、牛乳、カレー粉、小麦粉、鶏がらスープ、塩、コショウ

作り方
1.手羽先に塩、コショウをしてフライパンで両面に焼き色をにつける。
2.スライスした玉ネギ、1/2にカットしたマッシュルームを加えて軽く炒める。
3.焦げないように弱火にしてカレー粉、小麦粉を加えて軽く炒めたら発芽大豆、
   牛乳を加えて軽く一煮立ちさせる。(牛乳が分離しない程度に)
4.鶏がらスープ、塩、コショウで味を整えて出来上がり。

ご飯と一緒でも相性はばっちりです!



Lunch recommended for a weekend!

Stewed chicken wings with sprouted soybeans – curry flavor-


Ingredients
Chicken wings, Onions, Mushrooms, Milk, Curry powder, Flour, Chicken soup stock,
Salt, Pepper

Method
1.   Season chicken wings with salt and pepper and turning the chicken to get an even colour all over,  
until golden.
2.      Add sliced onions and half-cut mushrooms and fry them lightly together with chickens.
3.    Reduce the heat to low and add some curry powder and flour, then fry them lightly.
4.     Add sprouted soybeans and milk, then lightly boil them but not until the milk to be split.
5.    Add chicken soup stock, salt, and pepper to taste.

The rice goes well with this dish, too!   Enjoy your weekend lunch!



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